2019 뉴스 목록

실바코가 10월 17일, 삼성 파운드리 SAFE™ 포럼에 참가합니다
(October 14th, 2019)

실바코가 10월 9~10일, Arm TechCon에 참가합니다
(October 2nd, 2019)

실바코가 실리콘 밸리에서 SURGE 행사를 개최합니다
(October 1st, 2019)

실바코, 9월 26일 TSMC 2019 Open Innovation Platform® Ecosystem Forum에 참가
(September 18th, 2019)

실바코와 HDL Design House가 제휴하여, 아날로그 및 디지털 IC 디자인 서비스를 제공
(September 16th, 2019)

실바코의 신임 CEO에 Babak Taheri 취임
(August 1st, 2019)

Silvaco Partners with Incubator Silicon Power Technology to Accelerate Success of Semiconductor Startups
(July 23rd, 2019)

파이어니어 마이크로 테크놀로지사, 6 인치 Si Foundry CMOS 공정을 위해 실바코 PDK 제공 시작
(July 17th, 2019)

MEDIA ALERT: Silvaco Presents Smart Solutions from Atoms to Systems at ES Design / SEMICON West 2019
(July 1st, 2019)

실바코, 2019년 글로벌 SURGE 일정 발표
(June 26th, 2019)

CEA-Leti and Silvaco Team Up on Yield-Prediction Project For Ultra-Low-Power Static Memories
(June 3rd, 2019)

Silvaco and Si2 Release Unique, Free 15nm Open-Source Digital Cell Library
(May 30th, 2019)

Silvaco Announces Viola I0-X – 10X Faster I/O Pad Characterization for Nanometer Silicon
(May 28th, 2019)

Stars of IP Party Tees Off in Las Vegas
(May 21st, 2019)

ClioSoft and Silvaco Collaborate to Integrate ClioSoft’s SOS Design Data Management Platform with Silvaco’s Analog Custom Design Tools
(May 20th, 2019)

MEDIA ALERT: Silvaco Presents Smart Solutions from Atoms to Systems at DAC 2019
(May 13th, 2019)

삼성 파운드리, 실바코와 제휴 맺고 반도체 IP 판매 시작
(May 13th, 2019)

MEDIA ALERT: Silvaco Showcases MicroLED Design Solutions at Display Week 2019 Plus Poster and CEO Panel Presentations
(May 7th, 2019)

실바코, 중국 사업 확장 및 전력 반도체 설계 솔루션 수요 확대 지원을 위해 청두 사무소 개설
(April 23rd, 2019)

MEDIA ALERT: Silvaco to Exhibit at TSMC 2019 Technology Symposium
(April 17th, 2019)

실바코, SEMI 및 SEMI 전략적 파트너사인 Electronic System Design Alliance에 합류
(April 16th, 2019)

Media Alert: Silvaco CTO, Babak Taheri, to Present at IP-SoC Santa Clara, April 9
(April 3rd, 2019)

실바코, 아시아 사업의 확장과 성장 지원 및 반도체 설계 솔루션에 대한 요구에 대응하기 위해 중국 심천 사무소 개설
(February 26th, 2019)

실바코와 Avery Design Systems, 차량 네트워크 CAN-FD, MIPI I3C IP 및 VIP 솔루션을 공동으로 제공
(February 25th, 2019)

Silicon Creations, 새로운 FinFET 첨단 설계에 실바코의 커스텀 디자인 플로우 채택
(January 28th, 2019)

Silvaco Inc. Achieves Fourth Consecutive Year of Double-Digit Growth in Sales Bookings and GAAP Revenue
(January 15th, 2019)

Weebit Nano와 실바코, ReRAM 모델 및 설계 툴 개발을 위한 파트너십 체결
(January 15th, 2019)