2017 뉴스 목록

샤프 주식회사, 고급 디스플레이 개발을 위해 실바코의 FPD 디자인 툴 플로우 채택
(October 26th, 2017)

실바코, Arm Cortex M0 기반 I3C Sensor Subsystem 발표
(October 23rd, 2017)

Silvaco to Showcase Platform Products at ARM TechCon
(October 11th, 2017)

Silvaco Joins Semiconductor IP Leaders at REUSE 2017 Conference
(October 3rd, 2017)

Silvaco to Showcase its Wide Range of Products for Advanced Node Design at the TSMC OIP Ecosystem Forum
(September 6th, 2017)

Silvaco to Continue Worldwide Series of SURGE Users Events in Silicon Valley and Boston
(September 5th, 2017)

실바코, SoC Solutions사 인수 합병 완료
(August 24th, 2017)

NIMS Adopts Silvaco’s TechModeler, SPICE Modeling Tool, for Diamond Semiconductor Research
(August 8th, 2017)

실바코, 세계 각지에서 자사 주관으로 진행하는 특별 행사 SURGE 시작
(July 17th, 2017)

Silvaco To Showcase TCAD Solutions For Advanced Process Simulation At Semicon West 2017
(July 5th, 2017)

Dolphin Integration Selects Silvaco Variation Manager eXtreme Memory Analysis for SRAM Design At Advanced Nodes
(June 27th, 2017)

실바코, SoC Solutions사 인수
(June 16th, 2017)

Silvaco and ALDEC Partner for Analog-Mixed Signal Simulation
(June 15th, 2017)

Silvaco Accelerates Characterization Business with Agreement to Acquire Paripath
(June 14th, 2017)

Stars of IP Party To Rock Austin Again
(June 8th, 2017)

실바코, 첨단 프로세스를 위한 솔루션 전시를 위해 DAC 2017 참가
(June 6th, 2017)

실바코, 요코하마에서 열리는 FDSOI Ecosystem Reception에 후원사로 참여
(May 24th, 2017)

실바코, Display Week 2017 전시 소식
(May 16th, 2017)

Silvaco is exhibiting at IoT DevCon 2017
(April 26th, 2017)

Silvaco at MIPI I3C Plugfest to test its Dual Role Master, Advanced Slave, and Autonomous Slave cores
(March 20th, 2017)

일본 후쿠시마 대학, 초박형 실리콘 태양전지 연구 개발에 실바코의 시뮬레이터 채택
(March 8th, 2017)

Silvaco at TSMC North America Symposium 2017
(March 6th, 2017)

일본 사이타마 대학 이공계 대학원 광전자 연구실, 차세대 고효율 희석 질화물 반도체 태양전지 연구에 실바코의 TCAD 채택
(January 31th, 2017)

실바코의 CEO David Dutton, 제 19회 Annual Needham Growth 컨퍼런스에서 연설
(January 10th, 2017)